Cinturó YOFA

Us presento una nova competició no oficial, d’exhibició (?): el Cinturó YOFA

Està inspirada en la Helmond Cup. El lema de la Helmond és “el trofeig que qualsevol equip pot guanyar, però que cap equip pot mantenir”: és una copa itinerant que es disputa cada jornada entre un campió, i un aspirant. Quan un aspirant derrota el campió, esdevé el title holder. El sistema és similar al de la boxa, per exemple.

En la nostra versió, farem servir els duels. El guanyador de la darrera LD, en aquest cas el Lenny, partirà com a poseïdor del nostre particular cinturó de campió. El primer equip que guanyi el Zenit a la LD (si és que ho fa algú), passarà a ser l’equip a batre.

Si això fos una competició oficial i no la idea improvisada del tarat d’en Força, la copa aniria acompanyada d’un fantakilo, de manera que, en acabar la fantatemporada, el poseïdor de la copa s’enduria aquest FK.

Crec que això posarà una mica més de picant als duels. Ser capaç de mantenir el títol més jornades que ningú, ser l’equip que bat el campió invencible… molts alicients fins i tot sense fantakilo en joc.

CAMPIÓ VIGENT: JOCANTARO
PROPER PARTIT:   JOCANTARO vs AVUIPATIREM

Últims 10 partits:
Avuipatirem 3 –
Ozeiyo 0
Avuipatirem 2 –
Kodru 0
Avuipatirem 3 – Força 0
Avuipatirem 0 – Hugo G. 0
Avuipatirem 2 – Perry 0
Avuipatirem 0 – Ordo 4
Ordo 0 – Kodru 2
Kodru 0 – Jocantaro 1
Jocantaro 4 –
Tutele 0
Jocantaro 3 –
Força 1

25 comentarios en “Cinturó YOFA

 1. Putu frikismo!! Jajaja

  Muy fan. A ver si consigo llevar un trofeo a las vitrinas, que la estantería tan vacía da cosa verla

 2. Sí a tot al que done més vidilla al yoyafantasy! L’únic però seria que hi ha equips que potser mai tenen l’oportunitat de lluitar per la copa durant la temporada. En tot cas, endavant amb el prugrama!

 3. @ Perry

  El primer holder és el campió de la LD per començar amb algú, però la temporada vinent la podríem començar amb qui tingui la “copa” quan acabi l’Apertura. No serà necessàriament el campió de la LD. Igual el Lenny perd l’última jornada contra el cuer.

 4. Enorme remáster 😉
  Ocurrente y atrevido. Me gusta.
  Te doy un like o un +10 o lo que sea.

 5. Una idea espatarrant !!! Com bé diu en Perry, tot el que sigui donar vidilla és benvingut. Si els del carro del peix podem lluitar per un títol, tot i ser de ida y vuelta, encara farà el tema més interessant.
  De noms…sóc poc ocurrent. Hi ha genis que de ben segur ens sorprendran.
  Jo li afegia el FK de rigor al posseïdor de la Calcuta Cup un cop acabat l´Apertura i el Clausura.

 6. En mi tierra eso sería “Rey de la pista”. Podría ser el Yoya RP trophy o yoya king trophy o algo

 7. Hay que trafajar más esos nombres :mrgreen:

  El fantakilo ja veurem si el donem més endavant o no (a l’Apertura ja segur que no). Home, 1FK per any, quan el total per guanyar jornades en aquest període són uns 30FK, sembla poc. 1 per fantatemporada m’agrada més. Però ho discutirem a l’assemblea en tot cas.

 8. Pel que veig actualment la Helmond Cup la té el Leicester City, però m’està costant molt trobar l’historial, només un compte de twitter bastant cutrillo en holandès crec. Segons sembla porta a Anglaterra des d’octubre 2012, quan el Newcastle va guanyar al Bordeaux a la UEFA. Des de llavors ha anat baixant fins segona o tercera d’Anglaterra fins acabar a mans del Leicester.

  Com que venim de l’antro del Yoya, podríem treure un nom d’allà. La meva creativitat és nul·la així que tema noms fatal.

 9. Treure un nom del Yoya, per mi sí. Ara, estic tan sec com tu. Ja veieu, Yoyafantasy League i Lliga de Duels. Molt originals no serien :mrgreen:

 10. Doncs va, he d’escollir un nom. Ara qualsevol ens sonarà estrany. :mrgreen:

  Una mescla d’algunes propostes: Cinturó YOFA

  Cinturó, perquè és una competició similar a les de la boxa, lluita, etc. I YOFA és el nom de la federació (?). Una paròdia poc subtil de la UEFA.

  Si el voleu anomenar “el cinturó(n)” de manera familiar, també val.

 11. Estava mirant el calendari dels duels i resulta que jo agafo els rivals del Lenny la jornada anterior.

  Això vol dir que qui vulgui aconseguir i mantenir el Cinturó, haurà de derrotar el Lenny i després guanyar-me a mi (o empatar). Casi nada…

 12. Sobre aquest últim comment…

  Aviso que vaig reordenar les jornades perquè això que explicava no passi. No tenia gràcia que jo rebés sempre els rivals del Lenny, es feia massa previsible.

  Tots jugarem contra els mateixos rivals amb els que anàvem a jugar, però en un ordre diferent.

 13. Aquí no comenta NI DÉU, però que quedi constància: el Lenny és el primer campió… i el cinquè! Aquesta temporada ho han sigut, en ordre: Lenny, Fingolfin, Mickeas, Reggae i un altre cop Lenny. Enhorabona a tots. Sobretot al Lenny, perquè és el que més punts ha fet amb la Llufa penjada, però qui acaba la temporada amb ella és el de menus.

 14. Vaig obrint pàgines per anar rebent felicitacions. Tst, no durarà gaire això, així que hi ha que degustar el moment. Gran llufa!

 15. A la segona va la vençuda i després d´un duel molt igualat, igual que el que vam tenir a l´Apertura, he aconseguit batre el campió i em tocarà defensar el Cinturó Yofa després de l´aturada del primer mini draft.
  I a ca saguí traballan 🙂

 16. quins nerviis, tota la pressio però es per el Cristianocentri ,avera si puc guanyar el cinturo ni que sigui per una jornada

 17. Doncs no hi ha hagut sort pel Jocantaro y amb un empat a 0 en Força segueix amb la Llufa.
  Propera parada … Perry.

 18. Avui, aquí falla alguna cosa, no? Tu i jo tenim més punts que el Mickeas.

  Veig que gairebé tots hem tingut l’oportunitat de lluitar pel Cinturó. Si no m’he descomptat només falten Eric, Hugo, Kodru, Ordo i Ozeiyo.

 19. Crec que ja està arreglat l´error en la classificació històrica del Cinturó Yofa.
  Una jornada més en Força reté el títol amb un empat a 0, aquest cop versus en Perry.
  Propera parada… Messi i en Polisombra, que posaran molta emoció ja que hi ha un Barça-Maligne, un Messi-CR96 que pot determinar qui guanya aquest duel.

 20. Després del Clausura 15-16 el posseïdor del Cinturó Yofa és en Puede Ser. Aquest Clausura el Cinturó ha donat voltes amb en Lenny, un servidor, en Força i fins que el va enxampar en Puede Ser i ja no el va deixar anar a les últimes jornades.

  El proper Apertura segur que també donarà forces voltes. Potser t´he l´acabes enduent tu. T´ho perdràs ?

 21. Ep, Avui, jo diria que la gent sí que segueix amb atenció el Cinturó! Almenys els que segueixen les altres coses; els que repeteixen onze i tal, no crec. Passa que és més fàcil comentar al twinkels que en aquest post.

  Per cert, he de canviar el text del posk, perquè encara estic “presentant una nova competició”…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s