Normativa

Normativa de participació

El Yoyafantasy és un joc amateur on la base és la participació. Com diria aquell: sense participació no hi ha diversió.

És degut a això que la dirigència ha establert com a requisit bàsic la participació en els diferents fòrums disponibles, i com a requisit subsidiari una normativa de conducta. A fi i efecte del gaudi plural, la dirigència estableix que és motiu d’expulsió:

  • Durant el draft, tot jugador haurà de participar, com a mínim, en el picking dels seus jugadors. Per defecte, en cas de manca de resposta, la dirigència ofereix un període de gràcia de 48h a comptar des de la finalització de l’horari assignat per realitzar el picking.
  • També durant el draft, la dirigència es reserva el dret d’expulsió de qualsevol jugador per motius de reiterades abscències o retrassos en els pickings.
  • Durant el transcurs de la temporada, serà requisit mandatori realitzar l’alineació de la jornada. Seran motius de cessament 4 jornades consecutives absent, o 8 jornades acumulades durant la temporada.

En qualsevol cas, la dirigència es reserva el dret d’avaluar cada cas individualment, atenent a motius de causa major o a l’historial yoyístic del jugador.

En tots els casos anteriorment descrits, la dirigència també es reserva el dret d’expulsar el jugador i procedir a buscar un substitut, el qual es farà càrrec com a president interí de la plantilla vacant, assumint ell i només ell tots els drets i deures de l’equip fins a la finalització de la temporada.

A %d bloguers els agrada això: